Dubinsko pranje automobila

Naše usluge

Tretman koji će preporoditi vaš auto

Jedini način da vašem autu vratite sjaj koji je posedovao kada je prvi put izašao iz salona je dubinsko pranje automobila. Tretman koji će preporoditi vašeg mezimca u svakom smislu, a ujedno i njegova tržišna vrednost biće veća.

Da li i vi spadate u grupu vozača koji svakodnevno provedu više sati u kolima? To je praktično vaš drugi dom, i potrebno je održavati taj prostor kao i spavaću sobu.

Prilikom ulaska unosite prašinu i prljavštinu preko obuće i odeće, prašina takođe dospeva u enterijer tokom vožnje, stvaraju se fleke konzumiranjem cigareta, pića ili hrane. Ukoliko želite da se osećate prijatnije tokom vožnje, da osetite čist vazduh bez grinja i prašine, angažujte profesionalce sa mašinama za dubinsko čišćenje.

Ako do sada nikada niste praktikovali usluge koje pružamo, u nastavku teksta saznajte sve što bi trebalo da znate o dubinskom pranju automobila.

Šta je dubinsko pranje automobila?

Dubinsko pranje automobila predstavlja detaljno čišćenje i pranje kompletnog enterijera vozila. Uz pomoć specijalnih mašina ispiramo sve fleke sa sedišta, izvlačimo neprijatne mirise, uklanjamo prašinu, mrvice i grinje iz dubine svih delova unutrašnjosti.

Tokom procesa pranja vršimo:

  • usisavanje kompletne unutrašnjosti vozila uključujući sve prostirke, sedišta, nebo i prtljažnik;
  • dubinsko pranje celokupnog enterijera, poda, sedišta i neba;
  • pranje tapacirunga i plastičnih delova;
  • čišćenje svih površina i pukotina pomoću komprimovanog vazduha, finih četkica, mekih krpa i posebno formulisanih sredstava za čišćenje.

Pranje automobila vršimo na vašoj adresi ili u našoj autoperionici na adresi: Milorada Ćirića 19 Železnik.

Koliko god imali iskustva u pranju enterijera automobila, koristili kvalitetna sredstva za čišćenje, ručnim pranjem nikada nećete postići rezultate koje mi pravimo uz pomoć mašina napravljenih za takvu namenu. Za samo nekoliko sati vaš auto će biti bukvalno kao nov.

Zašto praktikovati dubinsko pranje auta?

Tokom svog radnog dana putem odeće i obuće prenosite razne mikroorganizme, prašinu i drugu prljavštinu. Sa tom odećom vozite se autom do kuće, gde sve te štetne materije prenosite na nameštaj u vašem domu.

Nakon mašinskog čišćenja enterijera, vaša kola će biti potpuno osvežena i čista. Mašine izvlače sve mrvice, prašinu, grinje i duvanski dim sa čak 5cm dubine sedišta i drugih delova. Na taj način uklanjaju se svi neprijatni mirisi.

Ali nije to ono što je najvažnije. Ovakvim tretmanom održavate svežinu enterijera, produžavate vek trajanja svih elemenata i poboljšavate kompletan unutrašnji izgled. Redovnim praktikovanjem naših usluga vrednost vašeg automobila može biti samo veća.

Pored izvanrednih rezultata koji su razlog sve većeg interesovanja poslednjih godina među vozačima, dubinsko pranje kola ima i druge benefite. Pranje automobila traje svega par sati, kada na to dodamo i period potreban za sušenje, ceo proces može trajati do 24h. Uz to, cene su danas mnogo pristupačnije i gotovo svako ih može priuštiti minimum jednom godišnje.

Dubinsko pranje auta poverite isključivo profesionalcima

Kao i u svakom poslu, tako i u našoj branši postoje ljudi koji ne žele da daju svoj maksimum ili ne znaju ovaj posao uraditi na najbolji način.

Zato dobro razmislite i raspitajte se kome dajete kola, jer osim što nećete dobiti potpuno čist auto, možete pronaći i razna oštećenja. Tokom dubinskog pranja kola nestručna lica mogu napraviti sledeće greške:

  • pranje samo osnovnih delova zanemarujući skrivene i manje delove unutrašnjosti,
  • nepravilnim rukovanjem mašinama moguća su grebanja i cepanja enterijera,
  • korišćenjem neadekvatnih sredstava za određene materijale moguće su pojave fleka i neprijatnih mirisa jer se ne mogu potpuno osušiti.

Proces dubinskog pranja automobila

Proces dubinskog pranja automobila počinjemo od suvog pranja neba. Krećemo od najviših delova, kako se prašina ne bi spuštala na već oprane delove enterijera. S obzirom da tekstil upija vodu, tako dobija na težini što može prouzrokovati odlepljivanje, sprovodimo suvo pranje.

Zatim nastavljamo sa kompletnim usisavanjem unutrašnjosti. Industrijski usisivači dolaze sa mnogo različitih nastavaka koji omogućavaju uklanjanje prašine i troškica sa svih mogućih površina i rupica. Samo usisavanje napraviće već veliku razliku u odnosu na početno stanje, ali tu se čišćenje ne završava.

Dalje sledi dubinsko pranje sedišta i gepeka, proces koji će čistoću auta podići na viši nivo. Moderne mašine izvlače sve materije i mirise koji su štetni za materijal, ali i za vaše zdravlje. Tu spadaju grinje, prašina, troškice, neprijatni mirisi, itd. Sve tvrdokorne mrlje i fleke koje ste do sada vešto skrivali, sada će potpuno nestati.

Kako bi vaš mezimac dobio potpuni sjaj koji je imao pri prvoj kupovini, kvalitetnim sredstvima čistimo kompletnu kontrolnu tablu. To je deo unutrašnjosti na koji najviše obraćamo pažnju, jer u tom pravcu gledamo prilikom vožnje, zato je bitno da se pravilno očisti. Ujedno to je prostor koji se najviše dodiruje i mesto gde se masnoća najviše zadržava i prepoznaje.

Kada završimo sa pranjem svih većih delova enterijera, pre same završnice, ostaje da se pozabavimo čišćenjem manjih elemenata i nepristupačnih delova.

Ovaj deo pravi razliku i pokazuje koliko se neko stvarno potrudio da vaš auto izgleda kao nov. Tu spadaju: svi delovi vrata, džepovi, dugmići na kontrolnoj tabli, menjač, kaseta, kao i sve pregrade i prelazi između materijala.

I za kraj, zaštita. Kada se sve lepo očisti i opere vršimo zaštitu svih delova i materijala. Vaša kontrolna tabla i svi plastični delovi vratiće stari sjaj, a sedišta i drugi tekstilni delovi postaće otporniji na fleke i neće upijati tečnost. To će vam kasnije omogućiti lakše održavanje.

Nakon pranja sledi sušenje. U zavisnosti od spoljnih uslova sušenje na letnjim temperaturama može trajati do 6h, a na nižim temperaturama i do 24h.

Dubinsko pranje automobila cena

Neverovatni razultati higijene unutrašnjosti auta možete dobiti za svega jedan dan. Danas je dubinsko pranje automobila cena jako pristupačna, svako može priuštiti.

#footable_5972 { font-family: inherit; font-size: 14px; } #footable_5972 { font-family: inherit; font-size: 14px; } #footable_5972 td.ninja_column_0 { text-align: left; }#footable_5972 th.ninja_column_0 { text-align: left; }#footable_5972 td.ninja_column_1 { text-align: left; }#footable_5972 th.ninja_column_1 { text-align: left; }#footable_5972 td.ninja_column_0 { text-align: left; }#footable_5972 th.ninja_column_0 { text-align: left; }#footable_5972 td.ninja_column_1 { text-align: left; }#footable_5972 th.ninja_column_1 { text-align: left; }

Preporučuje se minimum jedno pranje godišnje, najbolje tokom proleća i leta. Ukoliko ste pušač, vozite kućne ljubimce, a pritom imate manju decu, savetujemo 2-3 pranja godišnje.

Takođe, ukoliko želite da prodate kola, za mali iznos možete potpuno promeniti unutrašnji izgled i povećati vrednost vozila. Cena pranja zavisi od veličine auta.

Auto pre čišćenja i posle

Pogledajte kako izgleda auto posle dubinskog pranja.

Auto pre pranja Auto posle pranja

Rezervišite termin

    Zakaži