Dubinsko pranje dušeka

Zašto Dubinsko pranje dušeka prepustiti nama?

100%
Pranje kreveta

Besplatan dolazak

Za sva pranja preko 2500 dolazak je besplatan. Jedini bez doplate korstimo parni-čustač. Osigurava dezinfekciju i bolje uklanja fleke!
100%

Uklanjamo sve fleke

Ne postoji fleka koju čak i nakon 10 godina stajanja ne možemo da skinemo
100%
Brzina sušenja

Sušenje 1h-2h

Nakon pranja proces sušenja ne traje više od 2h zahvaljujući našim mašinama
100%

10+ godina iskustva

Dajemo garanciju na svako pranje najbitnije nam je da ste Vi zadovoljni

Pre čišćenja i posle

Dubinsko pranje dušeka Dubinso čišćenje dušeka
pre pranje duseka posle pranja duseka

061-641-6933 / 061-612-7315

Čist dušek je pola zdravlja

Spavaća soba, odnosno krevet, je naša oaza mira u kojoj svakog dana provedemo veći broj sati odmarajući. Na taj način punimo baterije, skupljamo snagu i pozitivnu energiju za nove radne pobede i lepe trenutke sa porodicom.

A da li ste znali da u tom vašem dušeku trenutno boravi preko milion štetnih mikroorganizama, odnosno girnja? Dušek je idealno okruženje za život i razmnožavanje grinja, a dubinsko pranje dušeka je jedini način da ih se rešite.

Ukoliko do sada niste praktikovali mašinsko čišćenje, savetujemo da pažljivo pročitate tekst i saznate šta se sve štetno nalazi u vašem krevetu i kako funkcioniše dubinsko pranje dušeka.

Šta su grinje i zašto su štetne?

Grinje su mikroorganizmi koji se nalaze u svim delovima nameštaja i drugim vlaknastim materijalima. Ostaci ljudske kože, perut i druge organske materije koje ostaju za nama njihova je omiljena poslastica, a najbolje se snalaze u vlažnom okruženju.

Sve ove informacije nas dovode do zaključka da je njihovo omiljeno mesto za boravak i razmnožavanje upravo vaš krevet uključujući posteljinu, jastuke, prekrivače i dušek.

Najbolji način da se rešite ovih nevidljivih neprijatelja je da ih ostavite bez hrane. Specijalnim mašinama izvlačimo prašinu, ostatke kože, mrvice hrane iz dubine dušeka od 5-10cm. Ovim procesom uklanja se veliki procenat grinja, a onaj deo koji ostane neće imati čime da se hrani.

S obzirom da grinje vole vlagu, naučnici sa jednog univerziteta doneli su zanimljiv zaključak. Osim redovne promene posteljine, efikasan način za uništavanje grinja je da povremeno ne nameštate krevet nakon spavanja. Ostavite “rusvaj” na vašem krevetu jer se tako brže suši, a suv teren nije pogodan za razmnožavanje ovih štetočina.

Šta je dubinsko pranje dušeka?

Kao što mašinski čistimo sve druge komade nameštaja, tako možete zakazati i dubinsko pranje dušeka. Uz pomoć modernih mašina uspešno smo preporodili na stotine dušeka različitih veličina, bez obrzira na materijal izrade.

Kako bi u spavaćoj sobi stvorili zdravo i prijatno okruženje, prvi korak ka tom cilju trebalo bi biti dubinsko pranje nameštaja. Ipak je to prostorija u kojoj provedete trećinu svog života, zato nemojte štedeti na higijeni.

Ručnim pranjem uz pomoć kućnog usisivača, metle i četke nikada nećete očistiti kao što mi to možemo pomoću mašine. Čak šta više, ručnim pranjem uklonićete jedan deo površinskog sloja, a drugi deo trljanjem ćete potisnuti u dublje slojeve dušeka.

Čist krevet – Miran san

Koliko god vama na oko delovalo da je dušek čist, niste svesni šta se u njemu sve nalazi. Dubinsko čišćenje dušeka nije nikakav hir ili luksuz, već potreba. Ceo proces se vrši na licu mesta, tako da ćete videti veliku razliku pre i posle pranja.

Da li imate problema sa disanjem tokom sna? Da li vam je zagušljivo u spavaćoj sobi, koliko god je provetravali? Sve su to posledice nagomilavanja grinja i prašine u dušeku, i generalno u celom krevetu.

Svaki novi dan dočekujemo u krevetu, od kvaliteta sna zavisi da li ćemo dan provesti zadovoljni ili ne. Bez kvalitetnog sna nećete biti dovoljno fokusirani i motivisani za posao i za druge aspekte života. Jedan od načina da svaki naredni dan dočekate raspoloženi i naspavani je da dubinski očistite sav nameštaj u sobi.

Kako funkcioniše mašinsko pranje dušeka?

Ceo proces pranja dušeka traje kratko 1-2h u zavisnosti od veličine dušeka, trenutnog stanja, da li se peru obe ili samo jedna strana.

Jako je bitno naglasiti da kada dušek operemo u popodnevnim časovima, iste noći moći ćete da spavate na njemu. Ne morate brinuti, koristimo biorazgradiva sredstva sa antibakterijskim svojstvima tako da nisu štetna i ne ostavljaju neprijatne mirise.

Kada dušek perete ručno to traje dosta duže, potrebno je više vremena za sušenje, a ono što je najvažnije rezultat će biti daleko lošiji.

Dubinsko pranje vršimo na vašoj adresi, tako da ćete i sami videti šta se sve nalazi u dušeku, a da nije vidljivo golim okom. Potrebno je samo pre našeg dolaska skloniti sve sa dušeka, a ukoliko imate kućne ljubimce zatvorite ih u drugu prostoriju.

Postupak dubinskog pranja se sastoji iz tri faze, a one se obavljaju više puta, sve dok površina ne bude čista:

  • prskanje rastvora vode i praška na površinu,
  • trljanje površine specijalnim četkama,
  • dubinsko usisavanje vode i prljavštine.

Prednosti dubinskog čišćenja dušeka

Pri kupovini dušek izgleda potpuno čist, ali vremenom dok spavate na njemu se pojavljuju fleke. Te fleke nastaju tako što naše telo tokom noći stvara vlagu disanjem i znojenjem. Kada primetite takve fleke, znajte da je vreme za dubinsko pranje. Naše mašine uklanjaju sve fleke sa dušeka, čak i one za koje ste mislili da je nemoguće.

Prašina i grinje ulaze duboko u materijal dušeka, nekada i više od 5cm. Klasičnim usisivačem nije moguće toliko duboko dopreti, ali zato mašinama za dubinsko pranje izvlačimo sve uzročnike alergena.

Nakon dužeg korišćenja dušeka moguće su i pojave neprijatnih mirisa. On nastaje tako što se mrtve ćelije kože, dlake kućnih ljubimaca, mrvice hrane i duvanskog dima talože u njemu. Pomoću mašinskog pranja uklanjamo sve ove čestice i neprijatne mirise.

Ova usluga ne bi bila toliko popularna i tražena da sam proces ne treje predugo. Velika prednost dubinskog pranja je što čišćenje i sušenje traje kratko. Tako da posle 2-3 sata dušel je spreman za korišćenje.

Dubinsko pranje dušeka cena

Nakon svih ovih benefita koje smo naveli, možda mislite da je ova usluga previše skupa za vas. Ali naprotiv, danas je dubinsko pranje dušeka cena pristupačna svima. Gotovo svako može priuštiti naše usluge jednom godišnje, što je i minimalna preporuka.

Nadamo se da ste shvatili koliko je zapravo važno da spavate u čistom okruženju, pogotovu ako imate decu. Nemojte štedeti na higijeni, ponovićemo još jednom “dubinsko pranje nije luksuz, već potreba”.

Ognjen Tomašević
Ognjen Tomašević
2024-04-06
Zvali smo ,,Skviki’’ za uslugu dubinskog pranja stolica, više smo nego zadovoljni!!
Sara Kovacic
Sara Kovacic
2024-04-05
Prezadovoljna sam uslugom
Anisija Krstić
Anisija Krstić
2024-03-29
veoma sam zadovoljna, kod njih sam prala bebi opremu, sve pohvale
jelena vukicevic
jelena vukicevic
2024-03-24
Zakazala sam uslugu dubinskog pranja namestaja sve je bilo po dogovoru cak i neke fleke koje stoje par godina su skinuli, svaka preporuka !
Zorana Filipovic
Zorana Filipovic
2024-03-24
Vrlo efikasno,veoma pedantno,posveceno.Svaka pohvala

Online rezervacija termina

    No products in the cart.

    Zakaži